Interieurontwerp herenhuis

De gehele  jaren 30 villa is van binnen gestript en weer opnieuw opgebouwd, waarbij de karakteristieke elementen zijn bewaard of juist zijn terug gebracht.

In de nieuwe situatie is de keuken bij de eetkamer getrokken, waarbij in de woonkamer het kamer en suite  idee is terug gebracht en zo een zit,-  en eetgedeelte is gecreëerd. De erker is meer bij de woning betrokken door de doorgang groter te maken. Om de ruimte meer karakter te geven is er voor gekozen het plafond blauw te maken wat samen met de zware taft gordijnen een stijlvol karakter aan de ruimte geeft. In de woonkeuken is het kleurgebruik licht gehouden, dat houdt dit deel van de woning ondanks dat het in het midden gesitueerd is fris en luchtig. In de woonkamer is gebruik gemaakt van een krijtverf in een lichte schaduwkleur.

De eerste verdieping is voor de kinderen, drie slaapkamers met ieder een eigen thema. De kinderen hebben een eigen badkamer waaraan het thema zwembad gekoppeld is, waarbij speelse en industriële elementen zijn gebruikt.

Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom, met grote schuifdeuren waardoor het gevoel ontstaat dat de hele verdieping één is. De master bedroom heeft een eigen badkamer, waarbij efficiënt met de ruimte is omgegaan.  Ook is er op deze verdieping een logeerkamer gemaakt waarbij gasten een waar B&B gevoel krijgen.