Matthijs Kobes

Matthijs Kobes BA (1984) geeft vorm aan elk interieur. Als vormgevend interieurontwerper laat hij iedere omgeving naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid of die van uw organisatie.Met jarenlange ervaring is hij een veelzijdige interieurontwerper die moeiteloos uw gedachten vertaalt naar een concreet interieur.

Al jong had hij het in z’n vingers en begon hij met het ontwerpen en stylen van ruimtes. Niet zo gek dus dat hij uiteindelijk verschillende opleidingen volgde op het gebied van interieurontwerp en Bachelor of Design werd. Inmiddels heeft Matthijs al heel wat mooie projecten op zijn naam staan! Zijn interieurcreaties hebben een perfecte balans tussen klassiek, modern en design.

Als interieurontwerper│lifestyleadviseur heeft Matthijs gewerkt met bijna alle nationale en internationale topmerken. Ook heeft hij als ontwerper veel ervaring met het architectonische keukenmerk Bulthaup. Een goed interieur heeft een juiste basis nodig met persoonlijkheid en karakter. Door zijn enorm brede kennis op het gebied van ontwerpers, collecties meubelen, verlichting, stoffering, vloer- en wanddecoratie, etc.  zorgt ervoor dat Matthijs een interieur ook echt helemaal afmaakt!


Aanbevelingen

Wat anderen zeggen over Matthijs Kobes:

Matthijs is allereerst vooral een geweldige interieurarchitect. Creatieve, verrassende en opvallende invullingen creëert hij in een handomdraai. Verschillende stijlen, zijn eigen touch, maar altijd ook voor de wensen en behoeften van zijn klanten. Daarnaast heb ik Matthijs leren kennen als een enorm betrokken en enthousiaste teamplayer. Hij overziet de uitdagingen die er liggen op organisatorisch gebied en is een echt aanpakker: niet te lang praten, vooral snel en doelgericht oplossingen implementeren. Ik heb enorm veel gehad aan zijn vooruitziende blik, zijn scherpe analyses en het lef om ook duidelijk en direct te zijn.

En verder,

Zeer prettige persoonlijkheid, enthousiast,vakbekwaam, vindingrijk, gedreven en betrouwbaar. Houdt van nieuwe uitdagingen.