Modelwoning

Het is een feit dat aspirant kopers, door het ontbreken van de inrichting de ruimten in een woning niet goed kunnen beoordelen. Echter ging het in deze situatie nog een stap verder. Een verdieping in een oude fabriek was in eerste instantie omgebouwd tot mogelijk verhuur voor kantoren, maar na een paar jaar leegstand heeft de projectontwikkelaar besloten deze verdieping om te bouwen naar appartementen.

Om de potentiële kopers een indruk te geven van de appartementen heeft Kobes interieur voor de 9 appartementen interieurvoorstellen gemaakt door middel van handschetsen. Het idee achter de handschetsen is om aan te sluiten bij de authenticiteit van het gebouw en haar verleden.

Tijdens het eerste open huis heeft Kobes interieur (samen met een toeleverancier) de modelwoning verzorgd. Om de geïnteresseerden een beeld te geven van de ruimtes, is één appartement door het plaatsen  van tijdelijke wanden gecreëerd. Hierin zijn diverse meubels geplaatst om zo te laten zien hoe het kan zijn om daar te wonen. Resultaat is dat er genoeg gegadigden zijn en gestart wordt met het realiseren van het appartement.

Galerij