Speeddate

Verbouwplannen, interieurwensen of een bouwproject? Plan een speeddate!

Tijdens een speeddate van 1,5 uur geeft Kobes interieur u bondig maar begrijpelijk persoonlijk advies naargelang uw wensen en vragen. Hierbij kunt u denken aan de indeling van bijvoorbeeld de te verbouwen (woon)keuken, woonkamer of badkamer, het inrichten van uw vakantiewoning, een persoonlijk kleurenplan, verlichtingsplan of een uitbouw aan uw woning. Of u gaat nieuw bouwen en heeft nog geen idee hoe u de ruimtes gaat indelen of u wenst te sparren met een interieurontwerper; Kobes interieur helpt u graag creëren.

Tijdens een speeddate luistert Kobes interieur naar uw persoonlijke wensen en geeft antwoord op uw vragen. Ter plekke zullen uw wensen ondersteund worden met handschetsen, aangevuld met bijvoorbeeld een kleuradvies, of tips en adressen van leveranciers.

Prijzen

De kosten van een speeddate zijn € 149 ,-. (1,5 uur / all-in)

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

[contact-form-7 id=”1341″ title=”Afspraakformulier”]

….

Wat is het verschil tussen een speeddate en ontwerp/advies op maat?

Kobes interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitwerken en volledig begeleiden van verbouw-, nieuwbouw- en (af)bouwprojecten. Het loont zich om Kobes interieur in te zetten omdat Kobes interieur de juiste kennis en expertise in huis heeft, maar ook een breed netwerk voor een succesvol eindresultaat. Vanwege de vraag om mee te kijken naar (eenvoudigere) interieurwensen heeft Kobes interieur het speeddaten toegevoegd aan de mogelijkheden.